• West Africa
  • +221 33 868 06 68
  • Est-Foire, Route de l'aéroport, Dakar
23 Mar

Ordu’da Mart Ayinin Ortasinda Kar Yağiyor

Ordu’da Mart Ayinin Ortasinda Kar Yağiyor

Yine spor alanında yapılan yatırımlar ile Ordu’yu spor ve sporcu kenti yapma yolunda ilerleyen Başkan Güler, gençlerin spor tutkularını desteklemek ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamak için Türkiye’nin en büyük e-spor merkezi kurulmasını sağlayacak. Görev süresi boyunca özellikle genç kesime hitap edecek çeşitli projeleri ile gençlerin takdirini kazanan Başkan Güler, ikinci beş yılda da gençlerin yanında olacak. Eğitimden spora, istihdamdan sosyal konulara pek çok alanda hayata geçirilecek projeler ile gençlerin geleceğine yönelik önemli adımlar atacak. Şirket,  eight bin Hopper GPU ile yapılan bir işin, sadece 2 bin Blackwell GPU ile yapılabileceğini söylüyor. Bununla birlikte sadece 4 megawatt enerji tüketerek yüzde 75 verim sağlayabildiğini öne sürüyor. Buna göre 1,8 trilyon parametreli bir yapay zeka modelini eğitmek için kullanılabilir.stake plinko

sweet bonanza slot demo oyna

“Dünyanın en güçlü yapay zeka çipi” olarak bahsedilen Blackwell B200 için NVIDIA CEO’sundan fiyat açıklaması geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yeni dönemde gençler için hayata geçirilecek projelerin müjdesini verdi.

Ordu’da Mart Ayinin Ortasinda Kar Yağiyor

Yine gençlerin iş bulma süreçlerini kolaylaştırmak ve istihdam edilmelerine destek olmak için genç istihdam ofisi kurulacak. Bu kapsamda eğitimlerine destek olmak amacıyla 10 bin TL destek verilecekken, gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmak ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için nev mekân gençlik kütüphaneleri oluşturulacak. AB liderleri, Ukrayna’ya yeni mali desteğin onaylanması ve üyelik müzakerelerinin başlatılabilmesi için Macaristan’ın karşıt tutumunu aşmaya çabalıyor. H100 çipine kıyasla 30 kat daha yüksek performans sunabildiği söylenen Blackwell B200, 208 milyar transistöre sahip. NVIDIA, yapay zeka alanına yaptığı yatırımları artırmaya devam ediyor. Bu alanda hakim olmak isteyen şirket, geçtiğimiz günlerde Blackwell B200 yapay zeka çipini tanıttı.

  • Yine gençlerin iş bulma süreçlerini kolaylaştırmak ve istihdam edilmelerine destek olmak için genç istihdam ofisi kurulacak.
  • Soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı da devam ediyor.
  • Bu kapsamda eğitimlerine destek olmak amacıyla 10 bin TL destek verilecekken, gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmak ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için nev mekân gençlik kütüphaneleri oluşturulacak.

Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıkları da 9-10 derece düşerken, zirai don tehlikesi de devam ediyor. Meteoroloji tarafından Ordu için Cumartesi gününe kadar zirai don uyarısında bulunmuştu. Soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı da devam ediyor. Akkuş, Aybastı, Korgan, Kabadüz, Mesudiye ve Gürgentepe gibi yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışıyla birlikte beyaz örtü kaplandı. Bizlere destek vermek için uygulamayı kapatabilir yada ayarlardan orducu.com adresini beyaz listeye ekleyebilirsiniz. Sadece eğitim çağındaki değil evlenecek genç çiftlere de müjdeler veren Başkan Güler ücretsiz düğün salonu ve 50 bin TL düğün desteği ile de çiftlerin yanında olacak.